Image 11 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7 Image 8 Image 9 Image 10 Image 12

Warehouse Greenhouse

Warehouse Greenhouse was conceived as a simple, contextual extension of an existing warehouse, built out of corrugated Zinclume cladding. Internally, each material was selected with attention to ESD credentials and future recyclability. With no heating or cooling, the dwelling regulates temperature through air tightness and an HRV system which allows the house to breathe while tempering the temperature of fresh air coming in. This project is a home with honest, industrial character designed for a family that puts sustainability at the centre of their lifestyle.


Awards

Winner – 2020 HIA Victoria
Renovation/Addition Project

Winner – 2020 HIA Victoria
Renovated Bathroom of the Year

Shortlisted – 2020 Houses Awards
Sustainability

Winner – Sustainability Awards
Single Dwelling (Alteration)